• #
  • #

Programok

A Budapest Motor Fesztivál 2018-ban is számos programmal és kísérő eseménnyel várja a látogatókat! A kiállított motorok, ruházatok, kiegészítők és felszerelések mellett látványos bemutatók, és interaktív motoros érdekességek várják a látogatókat:

Veterán Motor Kiállítás
Több, mint 300 veterán modell kerül bemutatásra a rozsdás daraboktól kezdve egészen a gyári állapotúakig, mindez mintegy 3.000 négyzetméteren. A kiállítás fókuszába a Pannónia P20 kerül, annak 50. évfordulójának alkalmából, ez egy exkluzív kéthengeres Pannónia-kiállítással kerül megünneplésre. A Veterán Motor Kiállításon több kétkerekű is megvásárolható lesz, az érdeklődő közönséget pedig szakmai előadások, és motorversenyzők beszélgetései is várják.

Épített Motorok és Autók Találkozója
A Budapest Motor Fesztiválon minden évben megrendezésre kerül az EMAT, ahol a hazai művészek mutatják be az általuk teljesen egyedire szabott motorkerékpárokat, tehát itt mutatkozik be a hazai motorépítés krémje. Az egyedi járművek mellett persze témához illő programok is megrendezésre kerülnek, legutóbb az interjúk és bemutatók mellett több koncert és jótékonysági motor árverés is várta az érdeklődőket.

Egy egész pavilon tele motoros programokkal
Számos látványos program kerül megrendezésre 2018-ban is, hiszen egy egész pavilont töltünk meg olyan motoros programokkal, mint a Safety Hungary bemutatója, a magyar Stunt Riderek műsora, de számos egyéb motorversennyel és show-val is készülünk. Ahogy az elmúlt években minden alkalommal, így jövőre újra lehetőség nyílik különböző motorok tesztvezetésére és külön kiépített pályán quadozásra is.